DEUTZ-FAHR

Laatua ja luotettavuutta tekemiseen.

HIEMAN HISTORIAA PÄHKINÄNKUORESSA

Deutz-Fahrin tarina alkaa yli sadan vuoden takaa. Vuonna 1927 Deutz-Fahr aloitti ensimmäisten valmistajien joukossa dieselmoottoristen traktoreiden sarjatuotannon. 1936 yhtiö saavutti toisen virstanpylvään julkaisemalla Deutz 11 -sarjan. 1948 esiteltiin ilmajäähdytteinen dieselmoottori, 1958 ensimmäinen hydraulisesti nouseva vetokoukku ja 1972 Intrac-järjestelmä. 1990 Deutz-Fahr esitteli kokonaan uudenlaisen ohjaamokäsitteen uudella matalakonepeittoisella traktorilla. 1995 julkaistiin Agrotron-mallisarja, jossa oli uudenlainen panoraamaohjaamo sekä vuotta myöhemmin ensimmäinen jousitettu etuakseli. Vuonna 2001 Deutz-Fahr oli jälleen teknologisesti muita edellä, kun se esitteli Agrotron TTV:n, joka oli ensimmäinen traktori portaattomalla voimansiirrolla.

LAATUA JA TEKNOLOGIAN EDISTYKSELLISIÄ RATKAISUJA

Deutz-Fahrin teknologian edistykselliset ratkaisut auttavat saavuttamaan tavoitteesi, olivatpa ne mitä hyvänsä. Yhtiön tavoitteena on edistää maanviljelijöiden työtä ja auttaa tuottavuuden lisäämisessä. Deutz-Fahr valmistaa kaikki tuotteensa samoilla periaatteilla – se tekee taloudellisia ja voimakkaita traktoreita kovimpiinkin olosuhteisiin. Jokainen komponentti traktoreissa ilmentää turvallisuutta, täsmällisyyttä, kehittynyttä tekniikkaa ja voimaa.

ALKUPERÄISTEN OSIEN KÄYTTÖ ON FIKSU VALINTA

Kun ostat uuden koneen tai traktorin, luotat samalla parhaaseen mahdolliseen laatuun. Samasta syystä alkuperäisosien käyttäminen on ainoa järkevä keino korjata koneesi. Ainoastaan alkuperäinen varaosa täyttää Deutz-Fahrin korkeat laatukriteerit ja sopii varmasti, jolloin toimivuus on taattu ja traktorin arvo säilyy.

TOIMIVAA VARAOSAPALVELUA

Deutz-Fahr on tunnettu hyvästä varaosapalvelustaan ja tekeekin jatkuvasti investointeja palvelun kehittämiseen. Tärkeää on osaava henkilökunta, tietojen pitäminen ajan tasalla sekä toimiva logistiikka. Varaosien keskusvarasto sijaitsee Saksassa Lauingenissa, josta varaosien toimitus onnistuu pikatoimituksena jopa 24 tunnissa myös Suomeen. Muut kuin pikatoimitukset lähtevät kolmessa päivässä Lauingenista, jossa on varastossa yli 220.000 osaa. Varaosat voidaan toimittaa monella eri tavalla tarpeen mukaan. Lisäksi Suomen maahantuoja HCP Finlandilla on jo valmiiksi hyvin varaosia saatavilla, joten Deutz-Fahria harkitessasi sinun ei tarvitse olla huolissasi niiden saatavuudesta.

Mallien yksityiskohtaiset tiedot löydät maahantuojan HCP Finlandin sivuilta.