ZETOR

Käytännöllisen ihmisen valinta.

LUOTETTAVUUTTA EDULLISESTI

Eurooppalainen Zetor on todellinen laatutraktori, jossa on hinta-laatusuhdekin hyvin kohdallaan. Suurimmille Zetorin malleille myönnetään myös neljän vuoden aito tehdastakuu. Tyytyväisiä Zetorin asiakkaita on 43 maassa viidellä eri mantereella. Ensimmäinen sarjavalmisteinen traktori valmistui Tsekin tehtaalta vuonna 1946 ja sen jälkeen traktoreita on valmistettu yli 1,2 miljoonaa kappaletta. Moottorien osalta Zetor on yksinkertaisen, luotettavan ja helposti huollettavan tekniikan kehittäjien kärkikastia.

ZETOR FORTERRA

Forterra on Zetor-malliston suurin. Kone on yksi kokoluokkansa vääntävimmistä ja taloudellisimmista. Vakiovarustukseen kuuluu mm. ohjaamon ilmastointi, ilmaistuin, sähköhallintainen nostolaite sekä lämmitettävä takalasi. Valmistaja tarjoaa Forterraan neljän vuoden tehdastakuun. Saatavana on myös Economy-malli.

ZETOR PROXIMA

Proxima on luotettavaa perustekniikkaa sisältävä laatutraktori. Varma toiminta yhdistettynä selkeisiin hallintalaitteisiin takaa sen, että työskentely on tehokasta. Kaikki neljä mallia on varustettu mekaanisella suunnanvaihdolla sekä mekaanisesti ohjatulla nostolaitteella.

ZETOR MAJOR

Major yhdistää isommista mallisarjoista tutut ominaisuudet sekä luotettavan toiminnan edulliseen hintaan. Moottori toimii kokonaan mekaanisesti ilman elektroniikkaa. Pelkkä diesel riittää, ei siis tarvitse käyttää ureaa. 4-sylinterinen ahdettu 4,2-litrainen moottori tarjoaa sitkeää vääntöä ja on mukava käyttää, kun vaihteita ei tarvitse vaihtaa niin usein. Moottori tarjoaa tehoa laajalla kierrosalueella. Majorissa on myös kokonaan mekaaninen hydrauliikan ja nostolaitteen hallinta. Ohjaamon suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan ja hyvään näkyvyyteen.

Mallien yksityiskohtaiset tiedot löydät maahantuojan HCP Finlandin sivuilta.